Menu
Kosár

Unikornis fekete tea rágó gumi ízesítéssel

Unikornis fekete tea rágó gumi ízesítéssel
Unikornis fekete tea rágó gumi ízesítéssel
4,540 Ft
Nettó ár: 4,540 Ft
  • Készlet: 5
  • Cikkszám: 1TUCOBP
  • Súly: 65.00g

A Quai Sud termékeiről

A francia Quai Sud az ínyenc termékek gyártója! Luxus minőségű gourtmet finomságai már megjelenésükkel is azonnal magával ragadják az embert, mivel nemcsak termékei prémium összetételére, hanem azok csomagolására is kiemelt figyelmet szentel a cég. A Quai Sud teák, kávék, kakaók és koktélok minden alkalomra tökéletes ajándéknak bizonyulnak, így biztosak lehetünk benne, hogy az élmény garantáltan felejthetetlen lesz.

Kinek ajánljuk

Amennyiben gasztro ínyenc és a kulináris élvezetek kedvelője vagy, szívesen ismersz meg új ízeket ráadásul mindezt gyönyörű és igényes csomagolással párosítva, akkor a Quai Sud finomságai biztosan nem fognak csalódást okozni!

Miért ajánljuk

Minden receptet rendkívül gondosan válogatnak össze, majd ezt követően tesztelik műhelyeikben, míg optimális nem lesz az alkotás. Az ihlet forrásait a világ kulináris hagyományai, az új ízek felfedezése és az eredetiség teszi tökéletessé.

A teáról

Unikornis fekete tea különlegesség rágó gumi ízesítéssel egytől egyig az érzékeid kényezteti, melyet nagy gonddal válogattak össze, a dekoratív csomagolás pedig már önmagában is csábító. Rendkívül igényes és harmonikus íz és aromavilággal rendelkezik.

Összetevők

Kínai fekete tea, aroma, cukorhintés.

Elkészítési javaslat

2 teáskanál keveréket 1 csésze ( 2,5-3 dl ) forrásban lévő vizbe, 8-10 percig áztatni.

65 gr.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.