Menu
Kosár

Testápolás

Testápolás
Általános leírás Gyönyörű, a 12 féle csillagjegy dombornyomott képeivel ellátott, intenzíven ápoló és enyhén radírozó hatású kézműves szappan csodás illattal, mely ajándéknak is kiváló. A NatuRita termékek a természet erejét alkalmazva, olyan kivételes minőségű natúr produktumok, melyekből min..
1,250 Ft Nettó ár:1,250 Ft
Mi oldhatná jobban a napi stresszt egy kellemes levendulás fürdőzésnél? A termék 100% tisztaságú levendula illóolajjal készült. A parajdi és tengeri só rétegenként van elhelyezve, színezve, a lilla, fehér és zöld szín váltakozásával. A fürdősósó felfrissíti, regenerálja a fáradt izmokat, izületek..
1,550 Ft Nettó ár:1,550 Ft
Részletek Gyönyörű, szív alakú kézműves szappan, dombornyomott rózsákkal díszítve, mely intenzíven hidratálja a vízhiányos bőrt. Csodás citrusos illata felfrissít, kivitelezésének köszönhetően ajándéknak is kiváló. A mandulaolaj az egyik legjobb hidratáló, legnagyobb részét a linolsav és ola..
950 Ft Nettó ár:950 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.