Menu
Kosár

Mandulavaj, Kesudióvaj, Mogyoró Vaj

Mandulavaj, Kesudióvaj, Mogyoró Vaj
A Meridian Kakaó- és Mogyoróvaj természetes eredetű összetevőkkel teli. Ez a fantasztikus mogyoróvaj a pörkölt mogyorót kakaóporral, tiszta kókuszdióval és egy csipet agave sziruppal keveri.  Ez a mogyoróvaj nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy sót, és vegánok számára is alkalmas.  Mogyoró- és..
3,290 Ft Nettó ár:3,290 Ft
Kakaó- és Mogyoróvaj (Földimogyoró) Kakaó- és Mogyoróvaj (Földimogyoró)
Új -50 %
A Meridian Kakaó- és Mogyoróvaj természetes eredetű összetevőkkel teli. Ez a mogyoróvaj a pörkölt földimogyorót kakaóporral, tiszta kókuszdióval és egy csipet agave sziruppal keveri.  Ez a mogyoródióvaj nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy sót, és vegánok számára is alkalmas.  Mogyoró- és mand..
2,390 Ft 1,190 Ft Nettó ár:1,190 Ft
A Meridian Kókusz- és Mandulavajban a tiszta kókuszt és egy csipetnyi agave szirupot összekevertek mandulavajjal, és majdnem simára őrölték. Ez a mandulavaj nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy sót, és vegánok számára is alkalmas.  Mogyoró- és mandulavajaik pálmaolaj nélkül készülnek, mert tör..
3,590 Ft Nettó ár:3,590 Ft
A Meridian Mandulavaj magas E-vitamin- és rosttartalmú, alacsony telített zsírtartalommal, és mindegyik mandula körülbelül 20% fehérjét tartalmaz. Tökéletes az egészséges táplálkozás fenntartásához. 100% mandulából készült Az egész mandulát természetes héjában pörkölik, majd simára darálják. Mog..
3,490 Ft Nettó ár:3,490 Ft
Organikus Mogyoróvaj Organikus Mogyoróvaj
Új -51 %
Meridian Organikus Mogyoróvaj természetes fehérjeforrás. Tökéletes az egészséges táplálkozás fenntartásához. 100% mogyoróból készült Az egész mogyorót természetes héjában pörkölik, majd simára darálják. Ez a vegán mogyoróvaj természetesen gluténmentes, tejmentes, és nem tartalmaz hozzáadott cukro..
1,790 Ft 880 Ft Nettó ár:880 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.