Menu
Kosár

White Widow chili szósz

White Widow chili szósz
Új
White Widow chili szósz
2,490 Ft
Nettó ár: 2,490 Ft
  • Készlet: 5
  • Cikkszám: 1130
  • Súly: 0.00kg

Leírás

Egyedi, teljesen új ízvilágú maszkos Janchili szósz. Igazi újdonság, egy kirobbanóan új íz, ami eltér az eddigiektől. A gyömbér, a zöldségek,a lime és a társai megtették a magukét (meg a sok kísérletezés is), továbbá a színe sem az a megszokott, amire egy Chili szósz hallatán asszociálna az ember. Közepes erőssége van, ami egy idő után megálljt parancsol abban, hogy ne nyalogasd el magában az egész üveggel.  

Gyömbéres, zöldséges, lime-os, maszkos, fehér, egyedi Chili szósz, közepes erősséggel!

Amihez ajánlom

Nem kell megijedni tőle, nem dominálja el a gyömbér, harmonizál az ízével. Natúr húsokhoz, főtt húsokhoz tökéletes kiegészítő. Húsleveshez, egyéb ételekhez, amihez passzol a zöldséges íz. Vagy amihez neked tetsző ízvilág az amit a Fehér Özvegy ad.

Összetevők: Habanero Chili, zöldségek, lime, burgonya, fokhagyma, gyömbér, fűszerek, cukor, só, citromsav, nátrium-benzoát

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek. Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.

SHU értéke: 100.000-350.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a Habanero számomra egyedi érdekes íze,ami az egyik kedvencemmé teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.

Származási ország: Dél-Amerika

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.