Menu
Kosár

Le Chef chili szósz

Le Chef chili szósz
Új
Le Chef chili szósz
2,290 Ft
Nettó ár: 2,290 Ft
  • Készlet: 5
  • Cikkszám: 1127
  • Súly: 0.00kg

Leírás

A Trinidad Moruga Skorpió chili és 12 mesteri érzékkel összeválogatott fűszer csodagyereke ez a közepes erősségű műalkotás. Szó szerint mesteri ugyanis egy mesterszakács segítségével állítottam össze! Kellemesen pikáns, enyhén keleties beütéssel.

Amihez ajánlom

Használd fel távol-keleti receptjeidhez, de bármilyen ételhez is adagolod, eszméletlen ízbombát kapsz, ami brutálisan nagyot szól a szádban, amit ki is tudsz élvezni mert nem marja le a nyelved.

Kategória: 

Összetevők: Trinidad Moruga Skorpió chili,kaliforniai paprika, paradicsom, mangó, só, 12 féle fűszer, só, citromsav, nátrium-benzoát

Ha szereted a fűszeres szószokat, de ezt nem érzed magadénak, akkor hasonlóan fűszereset, de más karaktert itt találsz: Mr. Fika

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Trinidad Scorpion Moruga ismertető: A brutális erejétől eltekintve, a Trinidad moruga skorpió gyengéd gyümölcsszerű ízű paprika, ami édes-erős eleggyé alakul a szánkban.

Paul Bosland, a chili paprika szakértője és a Chilei Pepper Intézet igazgatója azt mondta: „Fogsz egy falatot. Nem tűnik olyan durvának,de akkor erősödik és erősödik, és erősödik. ”
“Lehet” hogy igaza volt. 2012-ben még a világ legerősebb paprikája volt, de lett nála is erősebb azóta….

SHU értéke: kb 2.000.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Származási ország: Moruga, Trinidad sziget

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.