Menu
Kosár

Heavenly Kingdom chili szósz

Heavenly Kingdom chili szósz
Új
Heavenly Kingdom chili szósz
2,290 Ft
Nettó ár: 2,290 Ft
  • Készlet: 5
  • Cikkszám: 1126
  • Súly: 0.00kg

Leírás

Ahogy az almát átöleli a fahéj, majd a fűszerekkel körülöttük parádézik a BBQ szósz, majd az íz lecsengése közelében finoman belép a Habanero chili az egyszerűen maga a mennyei királyság! Legyél részese ennek a csodának te is!

Amihez ajánlom

Grillezett húsokhoz és köretekhez profi kombináció. Kemencében sült csülökkel maga a mennyország! Gombával és dióval kombinált töltött húsokkal is kijön belőle a sajátos íze, ami együttesen igazán különleges ízt képez a szánkban! 

Kategória: 

Összetevők: Almapüré, Barbecue szósz, Habanero chili, fahéj, fűszerek, citromsav, nátrium-benzoát

 A végeredmény egy közepesen csípős ínyenc szósz!

Nettó térfogat: 100 ml

Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek.Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.

Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a habanero számomra egyedi érdekes íze,ami a kedvencemmé teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.

SHU értéke: 100.000-350.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Származási ország: Dél-Amerika

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.