Menu
Kosár

El Gaucho chili szósz

El Gaucho chili szósz
Új
El Gaucho chili szósz
2,290 Ft
Nettó ár: 2,290 Ft
  • Készlet: 5
  • Cikkszám: 1132
  • Súly: 0.00kg

Leírás

Az El Gaucho argentin steak szósz egy erőteljes, klasszikus ízvilágú szósz, közepesen erős, markáns és határozottan fűszeres. A gaucho a dél-amerikai síkságok vagy pampák tipikus figurája, akárcsak ez a Janchili szósz is, az egyik tipikus karaktere a kínálatnak.

A Gaucho:

A Gaucho egy fajta cowboy volt a 18. és a 19. században Argentínában. Mint ilyen, transzhumáns volt és állattenyésztési munkával jártas. Jellemzője volt a szabad, kalandos és harci szelleme. Argentínában nemzeti szimbólumnak tekintették.

Az El Gaucho argentin steak szósz, közepesen csípős, markáns, fűszeres ízvilággal.

Ajánlott

Steakekhez, grillezett és konfitált húsokhoz, de egyszerűbb, hétköznapibb ételeket is simán fel tudsz dobni vele. Ha nem vagy nagy húsevő, akkor a különböző zöldségeidnek, salátáidnak is tudsz egy páratlan ízvilágot varázsolni!

Összetevők: Habanero Chili, zeller, zöldségek, hagyma, fokhagyma, mustár, szójaszósz, balzsamecet, nátrium-benzoát

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek. Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.

SHU értéke: 100.000-350.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a Habanero számomra egyedi érdekes íze,ami az egyik kedvencemmé teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.

Származási ország: Dél-Amerika

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.