Barion Pixel
Menu
Your Cart

Lekvárok

Lekvárok

A hozzáadott cukortól mentes lekvárok egyre népszerűbbek azok körében, akik egészséges életmódot folytatnak, vagy azok, akik cukormentes diétát tartanak. Ezek a lekvárok olyan édességek, amelyekben a hagyományos cukrot más édesítőszerekkel helyettesítik, mint például a stevia és eritrit. A hozzáadott cukortól mentes lekvárok nagyszerű alternatívát jelenthetnek a hagyományos lekvárokhoz képest, mivel sokkal alacsonyabb a cukortartalmuk. Ezáltal azok is fogyaszthatják őket, akiknek magas a vércukorszintjük, cukorbetegségük van, vagy csak egyszerűen szeretnék csökkenteni a cukorfogyasztásukat. 

Az édesítőszerekkel készült lekvárok különböző ízekben elérhetőek, mint például az eper, a málna, a cseresznye, sárgabarack vagy az áfonya. Így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő lekvárt.

Összességében a hozzáadott cukortól mentes lekvárok ízletes és egészséges alternatívát jelenthetnek a hagyományos lekvárokhoz képest. Próbáld ki őket, és élvezd az ízüket anélkül, hogy aggódnál a magas cukortartalom miatt!

A Good Good Keto barát Áfonyadzsem kizárólag valódi gyümölcsökből származó természetes cukrokat tartalmazó alacsony kalóriatartalmú dzsem ugyanolyan édes ízű hozzáadott cukor nélkül. Természetes édesítőszerekkel (stevia és eritrit) készült Keto és vegán Csak a valódi gyümölcsökből származó természet..
1 890 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
A Good Good Keto barát Cseresznyedzsem kizárólag valódi gyümölcsökből származó természetes cukrokat tartalmazó alacsony kalóriatartalmú dzsem ugyanolyan édes ízű hozzáadott cukor nélkül. Természetes édesítőszerekkel (stevia és eritrit) készült Keto és vegán Csak a valódi gyümölcsökből származó termé..
1 890 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
A Good Good Keto barát Eperdzsem kizárólag valódi gyümölcsökből származó természetes cukrokat tartalmazó alacsony kalóriatartalmú dzsem ugyanolyan édes ízű hozzáadott cukor nélkül. Természetes édesítőszerekkel (stevia és eritrit) készült Keto és vegán Csak a valódi gyümölcsökből származó természetes..
1 890 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
A Good Good Keto barát Málnadzsem kizárólag valódi gyümölcsökből származó természetes cukrokat tartalmazó alacsony kalóriatartalmú dzsem ugyanolyan édes ízű hozzáadott cukor nélkül. Természetes édesítőszerekkel (stevia és eritrit) készült Keto és vegán Csak a valódi gyümölcsökből származó természete..
1 890 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
A Good Good Keto barát Sárgabarackdzsem kizárólag valódi gyümölcsökből származó természetes cukrokat tartalmazó alacsony kalóriatartalmú dzsem ugyanolyan édes ízű hozzáadott cukor nélkül. Természetes édesítőszerekkel (stevia és eritrit) készült Keto és vegán Csak a valódi gyümölcsökből származó term..
1 890 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja, hogy ilyen típusú cookie-kat helyezhetünk el eszközén.