Barion Pixel
Menu
Your Cart

Ízesített Kakaó

Ízesített Kakaó

Az ízesített kakaók egyre népszerűbbek az édesség szerelmesei körében. Ízesített kakaóink bio és organikus összetevőkből készülnek, így kiválóak azoknak, akik szeretik az édességeket, de fontos számukra, hogy egészségesek és környezetbarátak legyenek. Az ízesített kakaóinkban használt bio összetevők között megtalálható a magas minőségű kakaópor, amelynek intenzív íze és gazdag aroma teszi lehetővé, hogy a kakaók magas színvonalúak és ízletesek legyenek.

A bio összetevők között megtalálhatók a különféle ízesítők, mint például a fahéj, karamell, mézes-mandulás, mogyorós, és vaníliás ízesítések, amelyek tovább gazdagítják az ízeket, és kellemes élményt nyújtanak azoknak, akik élvezik a finom kakaók ízeit.

Az ízesített kakaóink bio és organikus összetevőinek használata azt is jelenti, hogy azok környezetbarát módon kerülnek előállításra. Az organikus gazdálkodás ugyanis kíméli a természetet és nem használ szintetikus vegyszereket, amelyek károsíthatják a környezetet és a talajt.

Összességében, ízesített kakaóink bio és organikus összetevőkből készülnek, így nemcsak ízletesek, hanem egészségesek és környezetbarátak is. Ezek az édességek kiválóak azoknak, akik szeretik az ízletes finomságokat, de fontos számukra az egészség és a környezetvédelem. Ha szereted a kakaót, próbáld ki a bio és organikus ízesített kakaókat, és élvezd az ízélményt, amelyet csak a minőségi összetevők tudnak nyújtani.

Gyártó: Quai Sud
Bio Fahéj ízű kakaó.Elkészítés: adj 3-4 teáskanállal egy bögre tejhez, és jól keverd fel. Összetevők : 50% zsírszegény kakaópor*, nádcukor*, 2.1% őrölt fahéj*. * organikus. Nem Európai Unióból származó kakaóval.   Átlagos tápérték 100 g termékben. Energia : 1502 kJ / 360 kcal..
4 390 Ft
Nettó ár:4 390 Ft
Bio Karamellás Kakaó Bio Karamellás Kakaó
Aktuális ajánlat
Gyártó: Quai Sud
Bio Karamell ízű kakaó. Elkészítés:  adj 3-4 teáskanállal egy bögre tejhez, és jól keverd fel. Összetevők : 50 % zsírszegény kakaópor*, nádcukor*, 0.45% természetes karamell aroma. *organikus. Nem Európai Unióból származó kakaóval. Átlagos tápérték 100 g termékben. Energia: 1549 k..
4 390 Ft
Nettó ár:4 390 Ft
Gyártó: Quai Sud
Bio Mézes Mandula ízű kakaó. Elkészítés: Elkészítés: adj 3-4 teáskanállal egy bögre tejhez, és jól keverd fel. Összetevők: 50% zsírszegény kakaópor*, nádcukor*, természetes méz aroma* 1% mandula aroma* 0.3% * organikus. Nem Európai Unióból származó kakaóval. Átlagos tápérté..
4 390 Ft
Nettó ár:4 390 Ft
Gyártó: Quai Sud
BIO mogyoró ÍZŰ KAKAÓ.Elkészítés: adj 3-4 teáskanállal egy bögre tejhez, és jól keverd fel.Összetevők : 50% zsírszegény kakaópor*, nádcukor*, 1,9 % őrölt mogyoró*, 1,4% természetes mogyoró aroma. * organikus. Nem Európai Unióból származó kakaóval. Átlagos tápérték 100 g termékben ..
4 390 Ft
Nettó ár:4 390 Ft
Bio Vanília ízű kakaó. Elkészítés: adj 3-4 teáskanállal egy bögre tejhez, és jól keverd fel. Összetevők: 50% kakaópor*, nádcukor*, 1,56% természetes vanília aroma. * organikus. Nem Európai Unióból származó kakaóval.  Átlagos tápérték 100 g termékben.Energia: 1549 kJ / 3..
4 390 Ft
Nettó ár:4 390 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja, hogy ilyen típusú cookie-kat helyezhetünk el eszközén.