Menu
Kosár

Janchili

Márka: Janchili
Leírás Paradicsomos alapú szósz, amibe ananászlé, aranyló méz, bársonyosan krémes mustár, füstölt paprika és Habanero chili is került. Ebből már ki is találhatod, hogy ez nem egy egyszerű barbecue szósz, hanem ez annál több. A végeredmény egy szemet gyönyörködtetően csodálatos fekete szósz lett, ..
2,290 Ft Nettó ár:2,290 Ft
Márka: Janchili
Leírás A Chipotle szósz egy füstölt Jalapeno paprika és a napérlelte, extra zamatos San Marzano paradicsom életre szóló házassága. A végeredmény egy kellemesen és közepesen csípős, telt ízű csoda, amit az alacsony SHU értékének(5000-8000) köszönhet. Great Taste Awards 2020 verseny csillagozott..
2,490 Ft Nettó ár:2,490 Ft
Márka: Janchili
Leírás Az El Gaucho argentin steak szósz egy erőteljes, klasszikus ízvilágú szósz, közepesen erős, markáns és határozottan fűszeres. A gaucho a dél-amerikai síkságok vagy pampák tipikus figurája, akárcsak ez a Janchili szósz is, az egyik tipikus karaktere a kínálatnak. A Gaucho: A Gaucho eg..
2,290 Ft Nettó ár:2,290 Ft
Márka: Janchili
Leírás Ha nem a kedvenced a disznóvágás és a vele járó dolgok, de azért szereted az ehhez tartozó ízvilágot, akkor jó szósszal szemezgetsz! Igazi magyaros ízvilág, közepesen csípős erősséggel. Aki pedig eddig nem ismerte, de a magyaros ízeket szereti és véleménye szerint a paprika az piros, na ak..
2,390 Ft Nettó ár:2,390 Ft
Márka: Janchili
Leírás Ahogy az almát átöleli a fahéj, majd a fűszerekkel körülöttük parádézik a BBQ szósz, majd az íz lecsengése közelében finoman belép a Habanero chili az egyszerűen maga a mennyei királyság! Legyél részese ennek a csodának te is! Amihez ajánlom Grillezett húsokhoz és köretekhez profi ko..
2,290 Ft Nettó ár:2,290 Ft
Márka: Janchili
Leírás A Trinidad Moruga Skorpió chili és 12 mesteri érzékkel összeválogatott fűszer csodagyereke ez a közepes erősségű műalkotás. Szó szerint mesteri ugyanis egy mesterszakács segítségével állítottam össze! Kellemesen pikáns, enyhén keleties beütéssel. Amihez ajánlom Használd fel távol-kel..
2,290 Ft Nettó ár:2,290 Ft
Márka: Janchili
Leírás Sárga kaliforniai paprika alap, akácméz gondoskodó ölelésével, a házi mustár lágy érintésével és a Habanero chili erejével és zamatával alkottam meg ezt a pikáns egyveleget. Elég ránézni, a színétől máris mosolyra kanyarodik a szád. Az íze ennél több viszont, az elején enyhén édes, pikáns,..
2,290 Ft Nettó ár:2,290 Ft
Márka: Janchili
Leírás Zöldbors szemek Bulleit Bourbon Whiskey-ben flambírozva, zamatos zöldségek és Habanero chili eszméletlenül mámorító egyvelege, mustár és balzsamecet selymes ölelésében, közepesen csípős ízzel. Most megújult recepttel! Kategória: Fűszeres Amihez ajánlom Steakekhez, grillezett és ko..
2,290 Ft Nettó ár:2,290 Ft
Márka: Janchili
Leírás Egyedi, teljesen új ízvilágú maszkos Janchili szósz. Igazi újdonság, egy kirobbanóan új íz, ami eltér az eddigiektől. A gyömbér, a zöldségek,a lime és a társai megtették a magukét (meg a sok kísérletezés is), továbbá a színe sem az a megszokott, amire egy Chili szósz hallatán asszociálna a..
2,490 Ft Nettó ár:2,490 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.