Menu
Kosár

Ajándéktárgyak

Ajándéktárgyak

Ajándékot keresel, de nincs ötleted?

Ha valami igazán nagyszerű meglepetést keresel szülinapra, karácsonyra vagy más jeles évfordulóra egy szívedhez közel álló személy, kedves jóbarátod vagy üzleti partnered számára, van egy jó hírünk számodra, mi segítünk neked a megfelelő ajándék megtalálásában! Prémium minőségű gyönyörű csomagolásba bújtatott finomságaink mellé ajándéktárgyakkal is tudsz kedveskedni a megajándékozottnak. Szuper gasztroajándékok, kérésre egyedi igények szerint összeállított díszdobozos ajándékcsomagok széles választéka! Csészék, bögrék, teafűtartók, sütiformák... Ajándékot adni, s kapni egyaránt öröm!

Márka: Tafelgut
Gyönyörű, arany színű szív formájú teafűtartó, mellyel még élvezetesebbé tudod tenni teázásaid, de akár tökéletes kísérő is lehet egy finom gasztroajándék mellé. ..
3,650 Ft Nettó ár:3,650 Ft
Boldogság befőtt Boldogság befőtt
Új Népszerű
Mi lehetne a legszebb ajándék azok számára, akik a legközelebb állnak hozzád? Ezekben a gyönyörűen összeállított üvegcsékben különleges, egyedi, személyre szóló kedves gondolatok, idézetek, jókívánságok találhatóak különböző témákban, egy csokorba szedve. Szinte bármilyen alkalomra tökéletes vála..
7,950 Ft Nettó ár:7,950 Ft
Általános leírás Gyönyörű, a 12 féle csillagjegy dombornyomott képeivel ellátott, intenzíven ápoló és enyhén radírozó hatású kézműves szappan csodás illattal, mely ajándéknak is kiváló. A NatuRita termékek a természet erejét alkalmazva, olyan kivételes minőségű natúr produktumok, melyekből min..
1,250 Ft Nettó ár:1,250 Ft
Mi oldhatná jobban a napi stresszt egy kellemes levendulás fürdőzésnél? A termék 100% tisztaságú levendula illóolajjal készült. A parajdi és tengeri só rétegenként van elhelyezve, színezve, a lilla, fehér és zöld szín váltakozásával. A fürdősósó felfrissíti, regenerálja a fáradt izmokat, izületek..
1,550 Ft Nettó ár:1,550 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.