Nem tudsz ellenállni egy bögre finom forró csokinak?
Tiszta, organikus prémium kakaópor a bársonyos ízű forró csokoládé készítéséhez, ínycsiklandó ízekben. Mandula, mogyoró, karamell, fahéj...nemcsak az ízük, de az illatuk is magával ragad! Exkluzív csomagolásban, sajátos íz és illatvilággal, kimagasló beltartalmi értékekkel, feledhetetlen pillanatokban részesít miközben kortyolgatod.
A forró csoki jótékony hatásai
Amikor a hideg zúzmarás reggeleken az ablakon kitekintve már előre fázol, vagy a nap elteltével végre meleg otthonodba lépsz, egy bögre forró csokoládé csodát művelhet, mert egy semmihez sem fogható különleges, megunhatatlan test és lélekmelengető forró ital, ami csodákra képes! A csokoládénak önmagában is elég magas az antioxidáns-tartalma, ez pedig segít a szívbetegségek megelőzésében, gátolja a korai öregedést, és még a rák kialakulásának kockázatát is csökkenti. Minél sötétebb a csoki, annál magasabb az antioxidáns-tartalma. Előfordul, hogy egy csésze forró csokoládé éppen olyan egészséges, mint egy szelet étcsokoládé.