Menu
Kosár

Gyártóinkról rövidenSkinny Mixes gyártója 10 évvel ezelőtt egy egyszerű küldetéssel kezdte termékei megalkotását. Célja a bűntudat nélküli kényeztetésről szól, mely kiváló ízű és frissítően izgalmas készítményeket hoz létre. Most forradalmasítja az italipart és arra inspirál, hogy olyan termékeket fogyassz, amelyek bűntudat nélkül segítenek élvezni kedvenc italod ízét, kalória és cukor nélkül.

 

 

 

 
Quai Sud az ínyenc termékek gyártója! A jó ételek készítéséhez kiváló összetevőkre van szükség, ezért a világ minden tájáról származó alapanyagokat használnak, melyek kiválasztását szigorú ellenőrzéssel kezdik. Minden receptet gondosan kidolgoznak, és ezt követően tesztelik műhelyeikben, míg optimális nem lesz az alkotás. Az ihlet forrásait a világ kulináris hagyományai, az új ízek felfedezése és az eredetiség teszi tökéletessé.

 

 

A kiváló minőségű Tafelgut teák Németországból származnak, gondosan válogatott teafűből és prémium hozzávalókból készülnek, mint rózsaszirom, narancshéj, ginseng és gyógynövények. A Tafelgut tea biztosan segít az ellazulásban egy pörgős nap elteltével, de nemcsak az íz, de a megjelenés is azonnal magával ragadja az embert, mivel nemcsak a teákra, azok csomagolására is kiemelt figyelmet szentel a cég. A Tafelgut tea minden alkalomra tökéletes ajándéknak bizonyul, így biztosak lehetünk benne, hogy az élmény garantáltan felejthetetlen lesz.

 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.