Menu
Kosár

Csokoládé ízesítésű kávé őrlemény

Csokoládé ízesítésű kávé őrlemény
Csokoládé ízesítésű kávé őrlemény
3,735 Ft
Nettó ár: 3,735 Ft
  • Készlet: 6
  • Cikkszám: 1KCHOCBP
  • Súly: 150.00g

A Quai Sud termékeiről

A francia Quai Sud az ínyenc termékek gyártója! Luxus minőségű gourtmet finomságai már megjelenésükkel is azonnal magával ragadják az embert, mivel nemcsak termékei prémium összetételére, hanem azok csomagolására is kiemelt figyelmet szentel a cég. A Quai Sud teák, kávék, kakaók és koktélok minden alkalomra tökéletes ajándéknak bizonyulnak, így biztosak lehetünk benne, hogy az élmény garantáltan felejthetetlen lesz.

Kinek ajánljuk

Amennyiben gasztro ínyenc és a kulináris élvezetek kedvelője vagy, szívesen ismersz meg új ízeket ráadásul mindezt gyönyörű és igényes csomagolással párosítva, akkor a Quai Sud finomságai biztosan nem fognak csalódást okozni!   

Miért ajánljuk

Minden receptet rendkívül gondosan válogatnak össze, majd ezt követően tesztelik műhelyeikben, míg optimális nem lesz az alkotás. Az ihlet forrásait a világ kulináris hagyományai, az új ízek felfedezése és az eredetiség teszi tökéletessé.

A kávéról

Prémium minőségű Csokoládés kávénk 100% tiszta arabica kavébabból, minőségi alapanyagok hozzáadásával készült, egyedi és határtalan ízélményt biztosítva a kávé szerelmeseinek!

Csokoládés kávé összetevői:

Arabica kávé, 2.9% csokoládé

150 gr.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.