Menu
Kosár

Chipotle chili szósz

Chipotle chili szósz
Új
Chipotle chili szósz
2,490 Ft
Nettó ár: 2,490 Ft
  • Készlet: 5
  • Cikkszám: 1127
  • Súly: 0.00kg

Leírás

A Chipotle szósz egy füstölt Jalapeno paprika és a napérlelte, extra zamatos San Marzano paradicsom életre szóló házassága. A végeredmény egy kellemesen és közepesen csípős, telt ízű csoda, amit az alacsony SHU értékének(5000-8000) köszönhet.

Great Taste Awards 2020 verseny csillagozott, azaz egyik nyertes szósza!

Kategória: 

Amihez ajánlom

Elsőként tuningold fel vele a pizzád, ha már az olaszok kedvenc paradicsomát pakoltuk bele ebbe a remekbe szabott szószba. Aztán mehet minden paradicsom alapú mártáshoz, mártogatóshoz, szószhoz és öntethez is. Ne feledkezzünk meg a mexikói ételekről sem, ha már onnan származik ez a paprika! Grillezett húsokhoz is nagyon jól passzol, az enyhe édes íz kiemeli a faszén füstjének az aromáját, amit még meg is dob a saját füstös ízével. Ha nem faszénnel grillezel és hiányolod a füstöst ízt, akkor ez a te szószod!

Összetevők: Chipotle paprika,San Marzano paradicsom,hagyma, fokhagyma, fűszerek, só, nátrium-benzoát

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Chipotle ismertető: Mivel ez egy Jalapeño paprika, nagyjából hasonló hosszúságúak, ami azt jelenti, hogy általában 5-8 centiméter hosszú. Szárítás után gyűröttek, laposak lesznek, ellentétben előtte fényes és sima

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Ízvilága: füstös, földes, enyhén édeskés íz jellemzi.

Származási ország: Mexikó

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.